Miben segíthetünk?

Ironman

Az egészség visszanyerésén és megőrzésén kívül mit lehet elérni a hajszövet elemzésre épülő táplálékkiegészítő programmal?  Például teljesítmény növelést!

A férjem 2017. augusztus 20-án fogadást kötött arra, hogy 2018. október 30-ig Ironman címet szerez.  Az Ironman verseny teljes távja 226 km, melyet 17 óra alatt kell teljesíteni; ez megszakítás nélküli 3,86 km úszásból, 180,25 km kerékpározásból és egy maratonból (42,195 km futásból) áll.

Mindenféle sportolói tapasztalat és előélet nélkül kezdte el a 13 hónapig tartó felkészülést – az emberfeletti akaraterejére és az általam összeállított, személyre szabott hosszútávú vitamin- és ásványianyag kúrára támaszkodva. A kitartó munka és a helyes táplálékkiegészítés meghozta a gyümölcsét: teherbíró képessége a kiinduló állapothoz képest 15-20-szorosára növekedett. Egyre nagyobb versenyeken indult (félmaraton, sprint triatlon, olimpiai távú triatlon, teljes maraton, Ironman 70.3 (fél Ironman), Balaton körbekerékpározása 10 óra alatt stb.), majd 2018. szeptember 30-án hivatalosan is Ironman lett!

Végtelen büszkeséggel tölt el, hogy elérte a kitűzött célt, és persze nagyon örülök, hogy ismét bizonyított a hajszövet analízis ilyen kiélezett helyzetben a felkészülés alatt, illetve a regenerációs időszakban is.

Csányi Harmund Mónika